05 Dec

Nog geen plannen met kerst? Kom dan gezellig naar Yuniku! Bij ons kunt u genieten van een uitgebreid menu met ruime keuze aan vis, vlees en vegetarische gerechten.

29 Nov

Cadeaubonnen van €30,- nu verkrijgbaar in ons restaurant

20 Apr

In april 2013 opende Japans restaurant Yuniku haar deuren in Stadshart Zoetermeer. Yuniku hanteert het all you can eat concept.

10 Dec

Nog geen plannen met kerst? Kom dan gezellig naar Yuniku! Bij ons kunt u genieten van een uitgebreid menu met ruime keuze aan vis, vlees en vegetarische gerechten.

29 Nov

Kerst 2023

Nog geen plannen met kerst? Kom dan gezellig naar Yuniku!

Geniet van een onvergetelijke kerstbrunch of kerstdiner bij Yuniku! Laat je smaakpapillen betoveren door een feestelijk assortiment van verse Sushi & Grill. Krijg bij aankomst een lekkere frisse salade met verse hollandse garnalen en ook nog eens verse zalm sashimi.  

De tarieven voor de kerstdagen:

Kerstbrunch: Tijdens de kerstbrunch bieden we ook een all-inclusive drankarrangement* aan, zodat je onbezorgd kunt genieten van de feestelijke sfeer. Ons attente personeel staat klaar terwijl je geniet van de gezelligheid en heerlijke gerechten.

Kom samen met ons de magie van kerst vieren en proef de unieke combinatie van Japanse smaken en feestelijke tradities.

* keuze uit: Huisbier (tap), Huiswijn, Frisdrank, koffie en thee.

Volwassen: €38,50

Kinderen (4 t/m 10 jaar): €18,50

Kerstdiner: Beleef een betoverende kerstavond in ons sushi restaurant, waar we je verwelkomen met warmte en smaak. Bij binnenkomst word je getrakteerd op een feestelijk welkomstdrankje, waarmee we samen de festiviteiten inluiden en alsof dat nog niet genoeg is, sluiten we de avond af met een onweerstaanbaar dessert. Laat je verrassen door het kerstdessert die de perfecte finishing touch vormen voor een onvergetelijk kerstdiner.

Volwassen: €46,80

Kinderen (4 t/m 10 jaar): €25,80

1e zitting: 17:00-19:30 uur
2e zitting: 20:00-22:30 uur

Reserveer nu en vier de feestdagen in stijl met ons bijzondere menu, gastvrije ambiance en heerlijke culinaire creaties, via: 079-3605698

04 Jun

Restaurant Yuniku is nu ook te vinden op Facebook